Record: 7 premii pentru CBRE la Gala EuropaProperty Real Estate Awards

CBRE a câștigat 7 premii la Gala EuropaProperty Real Estate Awards, desfășurată joi noaptea, la Hotel Radisson, în prezența celor mai importanți oameni de business din industria de real estate din România și din întreaga regiune central și est-europeană.

Juriul SEE Europa Property Real Estate Awards a recompensat CBRE Romania cu urmatoarele premii – Office Agency of the Year, Industrial Agency of the year,  Investment Agency of the Year, Retail Agency of the Year, Property Management Firm of the Year, Overall Company of the Year si Professional of the Year acordat lui Razvan Iorgu, Managing Director CBRE.

Numarul de premii castigate de CBRE Romania este un record istoric in regiune, Romania fiind singura tara unde CBRE a castigat atat de  multe premii la Gala SEE Real Estate Awards in ultimii 11 ani. “Niciodata nu am fost atat de dominanti in Europa Centrala si de Este, este cu adevarat extraordinar! “, spune Andreas Ridder, Chairman CEE, CBRE.

“A fost o seara magnifica pentru CBRE Romania la Gala SEE Europa Property Real Estate Awards. Am castigat sapte premii, este un success enorm pentru noi. Sunt extrem de bucuros si onorat sa fac parte dintr-o astfel de echipa de top cum este CBRE Romania”, spune Razvan Iorgu, Managing Director.

CBRE Europa Centrala si de Est a castigat recent premiul Property Management Company of the Yea la CEEQA Awards Gala, desfasurata recent la Varsovia. Premiile CEEQA rasplatesc performantele de business si realizarile in industria de real estate din  Noua Europa. In asociere cu Financial Times, Premiile CEEQA isi propun sa incurajeze si sa premieze excelenta in business in toate cele 18 tari ale Noii Europe si sa promoveze exemplele de succes ale industriei de real estate din regiune pe piata investitionala mondiala.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare companie in domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajati (excluzand companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume.

CBRE www.cbre.ro ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporate, administrarea proprietatilor, management de proiect; bancare ipotecare, evaluare, servicii de consultanta pentru dezvoltari imobiliare, de administrare a investițiilor si de cercetare si consultanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.