Rosler România a inaugurat sediul central și primul centru de sablare și vibrofinisare din Europa de Est

Rosler România a inaugurat, în cadrul unui eveniment festiv sediul central, o unitate de 1.000 mp care are în dotare și primul job-shop din Europa de Est, un centru specializat în oferirea de servicii profesionale de sablare și vibrofinisare.

Job-shop-ul se remarcă prin posibilitatea implicării directe a clienților în procesul de testare si tratare a pieselor care le aparțin. De asemenea, în cadrul sediului inaugurat se găsește un depozit ce cuprinde o gamă variată de consumabile aferente atât vibrofinisării, cât și sablării, dar și piese de schimb.

Compania s-a remarcat de-a lungul timpului pe piața prelucrării pieselor metalice prin inovație, explorând noi domenii de aplicare a tehnologiei utilizate și dezvoltând soluții ce realizează în procent de 100% dezideratul de calitate a suprafeței.

“După 10 ani de activitate de succes în această țară, Rosler România devine încă o dată pionier în domeniul vibrofinisării și sablării prin inaugurarea sediului central și a primului job-shop din Europa de Est, asigurând astfel numeroase locuri de muncă pentru anii ce urmează. Alături de clienții nostri, care ne dau speranță și încredere în viitor, suntem pregătiți să facem față noilor provocări”, a declarat Benno Allerbauer, administrator Rosler România.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“În plus, prin acest eveniment se confirmă încă o dată orientarea către clienți a Rosler România; toate investițiile în produse și tehnologii noi au fost cândva nevoi nesatisfăcute ale clienților și reprezintă pentru această companie un driver de dezvoltare”, a adăugat el.

 Inaugurare Sediu Central Rosler Romania

Rosler este o companie germană, cu sediul în Memmelsdorf, lider internațional în finisarea și tratarea suprafețelor metalice, ce oferă atât echipamente de vibrofinisare, sablare și tratare a apelor, cât si consumabilele aferente.

Din 2006 a pătruns și pe piața din România, remarcându-se prin tehnologii performante puse la dispoziția clienților. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.