SC Industrie Mică Prahova SA a semnat Carta Europeană a Siguranței Rutiere

SC Industrie Mică Prahova SA a semnat Carta Europeană a Siguranței Rutiere, devenind, astfel, una dintre organizațiile care se implică activ în promovarea principiilor și a bunelor practici în domeniu și care își asumă astfel o parte din responsabilitatea pentru siguranța rutieră în Uniunea Europeană, se arată în comunicatul remis redacţiei din partea societăţii. Carta Europeană a Siguranței Rutiere este o inițiativă a Comisiei Europene creată în scopul reducerii numărului de accidente și, implicit, a victimelor cauzate de acestea.

Peste 2300 de orașe, instituții, asociații profesionale/federații,  companii și organizații non-guvernmamentale din Europa au semnat acest document până în prezent, contribuind astfel la salvarea a peste 40 000 de vieți.

Angajamentul semnat de S.C. Industrie Mică Prahova S.A. presupune crearea unui blog pe tematica siguranței rutiere în scopul informării și educării publicurilor cu privire la importanța marcajelor și a indicatoarelor rutiere și contribuția acestora la îmbunătățirea siguranței rutiere.

marcaj rutier

”Prin această inițiativă ne dorim să contribuim și la schimbarea percepției potrivit căreia marcajele rutiere sunt necesare doar pentru cosmetizarea localităților la începutul primăverii”, a declarat, cu acest prilej, Ioan Matreş, directorul general al societății.

Studii internaționale în domeniu au demonstrat de-a lungul timpului că investiția în semnalizarea orizontală și verticală reprezintă o modalitate simplă și nu extrem de costisitoare de îmbunătățire a siguranței în trafic.

De asemenea, blogul va conține studii, statistici, dar și rapoarte locale/internaționale cu privire la siguranța rutieră.

industrie mica prahova, siguranta rutiera

SC Industrie Mică Prahova SA (https://www.industriemica.ro/) operează pe piaţă din anul 1990 şi produce toate tipurile de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulaţiei, executând totodată activităţi de marcaje rutiere, reparaţii autoturisme şi vopsit suprafeţe metalice în câmp electrostatic.

marcaj rutier 2

Printre clienţii majori ai societăţii se numără: Consiliul Local Ploieşti, Consiliul Judeţean Prahova, Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Mediaş, Primăria Municipiului Câmpina. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.