Tabita Tour: Investiții de 1 milion de euro în flota de autocare și creșteri de 15% a portofoliului de clienți

1

Tabita Tour, parte a grupului Filadelfia și unul dintre transportatorii de top din România, a înregistrat în primele 5 luni o creștere de 15% a numărului de pasageri, comparativ cu aceeași perioadă din 2012, în timp ce vânzările au crescut cu 10%. Anul trecut, compania bistrițeană a transportat aproximativ 500.000 de pasageri în România și străinătate, înregistrând o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, în creștere cu 20% față de 2011, informează un comunicat remis redacţiei.  

În ciuda contextului economic nefavorabil și a expasiunii companiilor aeriene low cost, Tabita Tour se pregătește să-și extindă parcul auto, în urma unei investiții de 1 milion de euro.

“Reînnoim în permanență parcul auto Tabita Tour, pentru a putea răspunde cererii crescânde pentru serviciile noastre, dar și din considerente de siguranță a pasagerilor. Până acum am optat în majoritatea cazurilor pentru autocare și microbuze noi, pentru că cheltuielile cu întreținerea lor și riscurile de producere a unor accidente sunt mult mai mici. În 2012 am investit 1 milion de euro în flota noastră de autocare, investiție ce s-a reflectat pozitiv în creșterea portofoliului nostru de clienți cu 15%, iar datorită rezultatelor înregistrate de la începutul anului am luat decizia de a aloca încă un milion de euro în același scop”, a declarat Ioan Sighiartău (foto), director general al Filadelfia Group.

Tabita Tour deține un parc auto cu 71 de microbuze și autocare, cu o capacitate de transport de la 8 la 80 de persoane, mărcile preferate fiind Mercedes-Benz, Setra și Irizar pentru cursele internaționale regulate și ocazionale și Mercedes-Benz și Temsa pentru cele interne. Valoarea totală a parcului auto se ridică la aproximativ 7 milioane de euro.

Companie specializată pe transportul intern și internațional de persoane, Tabita Tour a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, deținând o pondere de aproximativ 50% din afacerile totale ale grupului Filadelfia. Compania a dezvoltat o rețea cu 37 de agenții în România, 23 în Spania și alte 3 în Italia.

Filadelfia Group este un grup bistriţean de firme cu activităţi în diverse domenii: transport rutier de persoane, intern şi internaţional (Tabita Tour), turism (Filadelfia Turism), asigurări (DirektAsig Filadefia Broker de Asigurare), transport de marfă (Filadelfia Marfă) şi construcţii (Filadelfia Construcţii). (M.S.)

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua!

    Felicitari pentru efortul depus si pentru decizia de a reinvesti pentru ca atunci cand achizitionezi capacitati noi de transport este in beneficiul tuturor (clienti-pasageri, anagajati companie si firma respectiva). Mult succes in activitate! O zi buna in continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.