Trei poliţişti au murit şi unul este grav rănit după ce s-au răsturnat cu maşina pe DN 5. Făceau naveta, iar cel de la volan a adormit

Trei poliţişti din Giurgiu au murit şi un al patrulea este rănit grav după ce maşina cu care mergeau spre casă s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, în localitatea Uzunu (Giurgiu). Ei făceau naveta în Bucureşti, fiind angajaţi ai Secţiei 14 Poliţie, după reorganizarea Poliţiei de Frontieră Giurgiu. În momentul producerii accidentului, cei patru poliţişti se întorceau din tura de noapte cu maşina unuia dintre ei, pentru care toţi contribuiau cu bani de benzină.

Accidentul a avut loc în jurul orei 6.50, pe DN 5, Bucureşti – Giurgiu, la km 41, între localităţile Uzunu şi Daia. Maşina a intrat într-un parapet de pe marginea drumului şi s-a răsturnat, a declarat Adrian Creangă, de la Centrul Infotrafic.

Poliţiştul de la volanul maşinii, Alexandru B. (34 de ani), şi doi colegi ai acestuia, respectiv Marian G. (38 de ani) şi Viorel P. (42 de ani), şi-au pierdut viaţa.

Cel de-au patrulea, Cristian V. (39 de ani), este grav rănit, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul “Bagdasar-Arseni” din Bucureşti.

În urma reorganizării Poliţiei de Frontieră, cu aproape un an şi jumătate în urmă, circa 20 de poliţişti de frontieră disponibilizaţi au fost angajaţi la Poliţia Capitalei, în Sectorul 4, la secţiile 14, 15, 16 şi 26. Cei patru proveneau de la Şcoala de aplicaţii navale Giurgiu.

În condiţiile în care făceau naveta, cei patru poliţişti de la Secţia 14 fuseseră puşi să lucreze pe aceeaşi tură. Aceştia veneau şi plecau de la serviciu cu maşina proprietate personală a unuia dintre ei, contribuind cu toţii la benzină.

Reprezentanţi din poliţie au mers în Giurgiu după accident, unde sunt făcute toate demersurile pentru a ajuta familiile victimelor. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.