Un autocamion Volvo, supus unuia dintre cele mai dificile teste de până acum

Cu videoclipurile „The Epic Split” şi “The Hamster Stunt”, seria Live Test de la Volvo Trucks a avut un real succes la nivel mondial. Pe data de 3 decembrie va fi lansat un nou film din această serie de teste, pe parcursul căruia Volvo FMX este supus unuia dintre cele mai dificile teste de până acum.

În noul film din seria de teste de la Volvo Trucks, autocamionul pentru construcţii Volvo FMX înfruntă provocarea supremă, aceasta fiind, în opinia Volvo Trucks, cea mai dură încercare de până acum din seria Live Test.

„În ultimul an, am lansat câteva funcţii noi pentru Volvo FMX, care vor face acest autocamion imbatabil din punct de vedere al puterii şi tracţiunii. Pentru ca publicul să înţeleagă cât poate rezista autocamionul, l-am supus celui mai dur test pe care l-am putut imagina”, spune Ingela Nordenhav, Global Marketing and Communication Director la Volvo Trucks.

Veţi afla în ce constă exact noul test pe 3 decembrie, când filmul va fi lansat în premieră pe canalul Volvo Trucks de pe YouTube.

Construction Viral - Volvo Trucks - Forsman & Bodenfors - SPOON

Printre succesele globale apărute anterior din seria de teste live se numără “The Epic Split” şi “The Hamster Stunt”. Toate aceste videoclipuri au în comun testarea capacităţii autocamioanelor Volvo Trucks într-un mod deosebit de spectaculos.

Seria Live Test

– Filmul „Look who’s driving” este cel de-al şaptelea test din seria Live Test de la Volvo Trucks, care a debutat în 2012 cu videoclipul „The Ballerina Stunt”. Seria include şi alte succese virale, precum “The Hook”, “The Hamster Stunt” şi „The Epic Split”.

– Ideea care stă la baza seriei Live Test este de a prezenta performanţele autocamioanelor Volvo Trucks supunându-le unor teste spectaculoase.

– Videoclipurile din seria Live Test au peste 100 milioane de vizionări pe YouTube şi au fost distribuite online de 8 milioane de ori.

Vizionaţi aici reclama noului film din seria Live Test (link)

Vizionaţi aici filmele anterioare din seria Live Test (link)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.