Autocare Temsa LD pentru sportivii României. GALERIE FOTO

Anadolu Automobil Rom a livrat în 24 februarie, la Complexul Sportiv „Lia Manoliu” din București, cele trei autocare Temsa LD 13 achiziționate de Ministerul Dezvoltării pentru Ministerul Tineretului și Sportului (MTS). Autocarele vor servi loturilor naționale ale României pentru deplasările la competițiile din țară și internaționale.

La eveniment a participat Augustin Ioan, subsecretar de stat în MTS pentru CSN-uri, iar din partea Anadolu Automobil Rom (AAR), au fost prezenți proprietarul companiei, Huseyin Aykol, și Magda Pesu, director general al AAR. Evenimentul a fost onorat de prezența Excelenței Sale domnul ambasador al Republicii Turcia Osman Koray Ertaș.

Autocarul Temsa LD a fost lansat pe piața internațională la sfârșitul anului 2013 iar producția propriu-zisă și livrările pentru autocarele Temsa LD au început în 2014.

La designul vehiculelor a contribuit celebrul institut de design Pininfarina, același institut care proiectează vehiculele super-sport Ferrari.

autocar, Temsa LD, Anadolu 02

Concepute pentru a oferi maximum de siguranță, autocarele Temsa LD sunt dotate standard cu sisteme de control a stabilității, ABS și sistem de control anti-patinaj ASR.

autocar, Temsa LD, Anadolu 03

Sportivii vor avea la dispoziție 58 de locuri confortabile, iar pentru transportul echipamentelor LD13 este dotat cu o cală de bagaje spațioasă, de 7,5 mc.

autocar, Temsa LD, Anadolu 04

Vehiculul este dotat cu sistem de climatizare automată, sistemde control a umidității din habitaclu și ventilație naturalăprin geamurile laterale cu deschidere limitată.

Tot pentru confort, vehiculul este dotat cu instalție audio.

autocar, Temsa LD, Anadolu 05

Din punct de vedere tehnic, noul autocar Temsa LD13 este dotat cu cele mai noi tehnologii în domeniu. Motorizarea este asigurată de DAF iartransmisia și punțile provin de la cunoscutul furnizor german ZF.

autocar, Temsa LD, Anadolu 06

Anadolu Automobil Rom SRL este cel mai important importator de autobuze și autocare din România, cu nu mai puțin de patru mărci în portofoliu. AAR a reușit să se impună pe piață oferind vehicule pentru toate segmentele vehiculelor de transport persoane.

autocar, Temsa LD, Anadolu 07

Pe segmentul urban de transport persoane, compania importă vehicule de la 5,8 m lungime și 22 de călători până la autobuze  articulate de 18m. Pe partea de autocare, cel mai de succes produs importat de Anadolu Automobil Rom este fără îndoială Isuzu Turquoise din al cărui model s-au vândut peste 1000 de unități.

autocar, Temsa LD, Anadolu 08

În ultimii doi ani, Anadolu Automobil Rom este lider de piață pe segmentul autobuzelor din România, iar în 2014 a reușit să livreze peste 100 de autobuze noi firmelor private și regiilor de transport persoane din țara noastră.

autocar, Temsa LD, Anadolu 01

Temsa este parte a concernului industrial Sabanci și este unul dintre cei mai de succes producători de autobuze și autocare din Turcia. Piețele de export ale producătorului cu sediul în Adana sunt atât Europa cât și Asia și Statele Unite ale Americii.

Alexandru STOIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.