CFR Călători, la Târgul de Turism -ediţia de primăvară

În perioada 13-16 martie, CFR Călători va participa la a XXXI-a ediție a Târgului de Turism al României 2014, care se va desfășura în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti. Reprezentanții CFR Călători așteaptă vizitatorii în standul 53 din pavilionul C6, care va fi deschis de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul 10:00 – 16:00, se arată în comunicatul remis de companie redacţiei.

Vizitatorii interesați vor primi consiliere privind funcționarea platformei online de cumpărare a biletelor, iar agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online” vor afla condițiile de înregistrare în acest demers.

Standul CFR Călători va promova atât ofertele avantajoase de călătorie cu trenul către principalele destinații turistice din țară și din Europa, cât și trenurile în regim charter care pot fi special comandate, pentru o experiență unică de călătorie, de către agenții de turism, organizatori de evenimente sau persoane particulare.

Despre CFR Călători

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță.

Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni. (M.S.)

Imagine: Valentin DESPA

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.