CNADNR recuperează banii de la încasatorii escroci de pe podul Giurgeni-Vadu Oii

Angajaţii DRDP Constanţa care au băgat în buzunar banii încasaţi de la şoferi la punctele de trecere a podului Giurgeni-Vadu Oii vor da înapoi, în 48 de ore, sumele însuşite fraudulos. Din totalul de 8 încasatori, 5 au achitat deja 13.633 lei din totalul de 24.832 lei reprezentând valoarea totală a prejudiciului, informează CNADNR.

„Urmare desfăşurării lucrărilor Comisiei de Cercetare Disciplinară prealabilă numită prin Decizia Directorului General al CNADNR S.A., privind cercetarea disciplinară a unui număr de 10 salariaţi din cadrul Agenţiei de Încasare Giurgeni – DRDP Constanţa pentru neîncasarea tarifelor datorate CNADNR S.A. pentru utilizarea podului peste Dunare la Giurgeni – Vadu Oii, precizăm că 8 salariaţi au răspuns la convocarea adresată de Comisie, recunoscând prejudiciul creat şi angajându-se că vor plăti valoarea acestuia în termen de 48 de ore lucrătoare”, se arată în comunicatul remis redacţiei de CNADNR.

Narcis Neaga, şeful Companiei de Autostrăzi, nu precizează însă dacă escrocii vor fi daţi afară de la DRDP Constanţa, spunând doar că va recupera sumele pe care şi le-au băgat în buzunar.

“Menţionăm că la data prezentei, 5 dintre ei au achitat valoarea prejudiciului, care este în valoare de 13.633 lei, din totalul de 24.832 lei”, se mai arată în comunicat. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.