DB Schenker a sărbătorit inaugurarea terminalului de cross-docking din Cluj-Napoca

DB Schenker, furnizorul numărul unu de servicii logistice și transport din România, a organizat, alături de clienți, parteneri externi şi oficialităţi locale, festivitatea de deschidere oficială a noului său terminal de cross-docking din Cluj-Napoca.

Datorită importanței acestui eveniment pentru grupul DB Schenker, dar și pentru piața locală, printre participanți s-au numărat membrii consiliului de conducere DB Schenker România: Albin Budinsky – Director General, Peter Rausch – Director Financiar, Valeriu Dascălu, Director Operațional și Adrian Crizbășianu – Director Operațional, dar și Membrul Consiliului de Administrație pentru Europa de Sud-Est – dl Reinhard Just, se arată în comunicatul remis redacţiei din partea companiei.

Noul terminal are o suprafață totală de 10.000 mp, destinată operațiunilor de cross-docking, depozitare și birouri. Investiţia în valoare de 1,2 milioane euro a fost facută cu scopul de a optimiza serviciile oferite clienţilor companiei, printr-un timp de tranzit mai scurt şi flexibilitate sporită pentru distribuţia naţională.

”Vom continua să ne dezvoltăm la nivel național cu asftel de investiții în zone importante din România și pot spune cu siguranță că orașul Cluj-Napoca reprezintă unul dintre motoarele economice ale țării. Am realizat această investiție pentru a deservi și mai bine clienții existenți în această zonă, dar și pentru a consolida viitoare parteneriate”, a declarat Albin Budinsky, Director General DB Schenker România.

DB Schenker 1

Pentru anul 2013, compania planifică să își consolideze poziția prin adăugarea de noi clienți în portofoliu și va continua procesul de dezvoltarea în alte zone cheie din România.

În anul fiscal 2012, DB Schenker România a înregistrat o evoluţie pozitivă în toate domeniile de activitate, cifra de afaceri a crescut cu 15 procente, ajungând la 83 milioane euro și un număr de angajați de 1.150 pe întreg teritoriul țării.

Cu 6 sucursale și peste 60 de puncte de lucru în toate regiunile țării, compania oferă o gamă completă de servicii de transport terestru și logistică, operațiuni de transport aerian și maritim, alături de servicii vamale, dar și operațiuni portuare în propriul terminal, având în același timp sprijinul unei rețele internaționale. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.