Directorul Aeroportului Constanta a trecut de la PDL la PNL

Ionel Manafu, directorul Aeroportului International “Mihail Kogalniceanu”, a demisionat din PDL si s-a inscris in PNL, dupa 15 ani de fidelitate. Manafu este si consilier judetean, iar la sedinta de luni a CJ Constanta si-a surprins colegii de partid asezandu-se la adversari, in grupul consilierilor PNL. La finalul sedintei, el a spus ca a devenit membru PNL inca de la sfarsitul saptamanii trecute si ca a parasit PDL pentru lipsa de comunicare a conducerii democrat-liberalilor constanteni.

Manafu a recunoscut ca, de fapt, motivul este faptul ca nu se regaseste pe lista de consilieri judeteni a PDL depusa la Biroul Electoral Judetean, desi ar fi dorit inca un mandat in CJ Constanta. El a spus ca vrea sa continue munca de la Aeroportul Mihail Kogalniceanu pentru a duce la bun sfarsit proiectul de modernizare a acestuia.

Ionel Manafu a devenit membru al Partidului Democrat in anul 1997. Intre 2004-2008 a fost consilier judetean din partea PD, iar in 2008 a castigat un nou mandat de consilier judetean din partea PDL.

Intre 2005 si 2007 a ocupat functia de director al Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral, iar in 2008 a candidat pentru un post de deputat in Colegiul numarul 1 din Constanta, din partea PDL. Din aprilie 2010 Ionel Manafu ocupa functia de director al Aeroportului International “Mihail Kogalniceanu”. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.