Ecaterina Andronescu, lovită de taxi

Maşina condusă de ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a fost lovită, sâmbătă în jurul orei 15.50, de un taxi, la intersecţia străzilor Ştirbei Vodă cu Luterană, în Sectorul 1 al Capitalei. Ea a fost rănită uşor la o mână, însă taxiul s-a răsturnat. Ambele maşini implicate sunt marca Logan, cea a ministrului Educaţiei fiind primită de la Senat.

Martorii le-au spus poliţiştilor că tamponarea s-a produs după ce taxiul a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.

La faţa locului s-au deplasat echipaje medicale, care au acordat primele îngrijiri atât ministrului, cât şi taximetristului.

Ecaterina Andronescu a refuzat să meargă la spital, în scurt timp ea participând la o emisiune la B1TV, unde a vorbit despre începerea anului şcolar. Acolo a spus că este bandajată la mână întrucât a fost arsă în momentul în care s-au declanşat airbag-urile.

“Eu veneam prin faţa Sălii Palatului, pe strada Luterană, spre minister. În intersecţia cu Ştirbei Vodă aveam verde, iar un taximetrist a intrat pe roşu şi peste mine. De la airbag-uri m-am ars puţin la trei degete, dar nu e ceva important. Nici taximetristul nu are nimic. Dacia Logan cu care eram eu este avariată în faţă. M-am speriat. Eu sunt şofer cu experienţă, dar asta este. Nu am mai păţit niciodată asemenea lucru”, a declarat Andronescu.

Întrebată dacă se gândeşte să meargă cu şofer de acum înainte, ministrul Educaţiei a răspuns: “O să mă gândesc la subiectul acesta. Nu am mai avut niciodată până acum şi conduc de foarte mulţi ani”.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.