GEFCO îşi consolidează reţeaua Overseas cu un nou hub la Frankfurt

În calitate de expert în fluxuri complexe de trafic intercontinental, GEFCO investește într-un nou hub de transport aerian, în cadrul aeroportului Frankfurt din Germania, consolidându-şi astfel reţeaua Overseas de 80 de hub-uri şi depozite din întreaga lume.

Această operațiune face parte din seria soluțiilor personalizate GEFCO, de transport multimodal oferite clienților săi industriali, pentru a răspunde necesităților de producţie şi a facilita operaţiunile comerciale ale acestora, în zonele lor strategice de dezvoltare.

În pas cu globalizarea fluxurilor industriale

Noul hub aerian, aflat în imediata vecinătate a aeroportului internaţional din Frankfurt, permite clienţilor Grupului GEFCO să beneficieze de numeroasele rute aeriene şi de optiuni de servicii, având în vedere că Frankfurt se numără de mai mulţi ani printre cele mai mari aeroporturi de transport de marfă european.

Încărcături aeriene de marfă provenind din întreaga lume sunt manipulate şi recepţionate aici înainte de a fi transportate către destinaţiile lor finale, în special în Germania şi Europa de Est, precum şi în restul lumii.

Hub-ul din Frankfurt dispune de acces aerian, feroviar şi rutier şi se bucură de o poziţie centrală, precum şi de o infrastructură modernă.

Management optimizat al lanţului de aprovizionare

Alături de platformele aeriene de la Paris, Shanghai şi Hong Kong, acest nou hub răspunde principalelor probleme cu care se confruntă clienţii industriali: flexibilitatea soluţiilor, optimizarea costurilor de-a lungul lanţului de aprovizionare, reducerea timpilor de livrare și gestionarea fluxurilor globale complexe.

Hub-ul aerian din Frankfurt permite GEFCO să propună clienţilor săi internaţionali, în special ţărilor din CSI (Comunitatea Statelor Independente), o ofertă atât competitivă cât şi fiabilă, prin gruparea tuturor fluxurilor aeriene de export şi de import într-un punct unic.

Servicii integrate

La Frankfurt, GEFCO furnizează și servicii cu valoare adăugată, precum formalităţi vamale şi soluţii personalizate pentru clienţii săi prezenţi în diverse sectoare de activitate: automotive, productie, sănătate si FMCG.

Grupul oferă de asemenea și soluția de transport „High & Heavy“, proiectată special pentru transportul mărfurilor grele și voluminoase.

„Ca jucător important în logistică la nivel mondial, punem în aplicare soluţiile logistice cele mai inteligente pentru a susţine dezvoltarea internaţională a clienţilor noştri“, a declarat Marc Motschmann, Director Global Transport de Marfă Aerian la GEFCO. „Platforma GEFCO de pe aeroportul din Frankfurt susţine perfect strategia noastră de creştere în Europa Centrală şi de Est datorită infrastructurii sale moderne, care permite accelerarea procesului de transfer, reducerea timpilor de livrare şi furnizarea unei game complete de servicii.“

Ofertă Overseas în creştere rapidă, susținută de tehnologie de ultimă oră

Desfăşurându-şi activitatea pe fiecare continent datorită unei reţele de 80 de hub-uri şi depozite, GEFCO oferă soluţii complete de transport de mărfuri maritim şi aerian de tip door-to-door, permiţând astfel clienţilor săi să beneficieze de prezenţă în zonele strategice de dezvoltare.

Grupul GEFCO beneficiaza de o interfaţă IT unică, pentru gestionarea sutelor de destinaţii care sunt deservite zilnic şi pentru a oferi clienţilor şi agenţilor operaţionali trasabilitate în timp real.GEFCO dedică o treime din investiţiile sale sistemelor informatice pentru a oferi clienţilor săi toate informaţiile referitoare la operaţiunile lor: trasabilitate, dovada livrării, stadiul livrării, daune etc.

GEFCO (www.gefco.net) este, în prezent, punctul de referinţă în materie de logistică pentru industrie: puternic în cinci domenii principale de expertiză – Overland Overseas, Warehousing & Reusable packaging, Finished Vehicles Logistics şi Customs & tax representation – GEFCO oferă soluţii globale şi inovatoare pentru orice problemă de logistică industrială, fie internă sau internaţională, atât în amonte cât și în aval faţă de unităţile de producţie.

Prezent în 150 de ţări, GEFCO se numără printre primele 10 grupuri europene. Acesta a realizat o cifră de afaceri de 4 miliarde de euro în 2013 și numără 11.500 angajaţi. Grupul, care numără peste 350 de locaţii în întreaga lume, se dezvoltă în Asia Centrală, Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu, Asia de Est și America de Sud. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.