Grupul TOTAL și filialele sale AS24 își extind serviciul electronic european de taxare rutieră PASSANGO în Belgia

Dispozitivul de taxare PASSANGO (unitatea de bord – OBU), valabil deja în Franța, Spania, Portugaliași pentru tunelul belgian Liefkenshoek va fi acceptat și în Belgia de la începutul anului 2017, ca parte a noului sistem de taxare rutieră VIAPASS.

Până la finele anului curent, dispozitivul de taxare va putea fi folosit în Austria și pentru podurile ce leagă Danemarca de Suedia.

Așadar, Grupul TOTAL le facilitează clienților săi contabilizarea taxelor rutiere prin centralizarea tuturor plăților efectuate în Europa și simplificarea mai ales a modalității de recuperare a TVA-ului.

Dispozitivul de taxare (OBU) oferă acces și la servicii de geolocalizare destinate camioanelor care fac parte din flote, precum și la numeroase alerte asociate.

Introducerea serviciului PASSANGO în Belgia a fost posibilă prin înregistrarea la 25 februarie 2016 a Grupului TOTAL în registrul furnizorilor serviciului electronic european de taxare rutieră (EETS).

Astfel, Grupul TOTAL a devenit prima companie europeană ce activează în industria petrolieră înregistrată ca furnizor EETS și este unul dintre foarte puținii jucători capabili să ofere un sistem de taxare (OBU) interoperabil pe întreg teritoriul european, pe măsură ce diferitele piețe naționale se alătură sistemului.

Despre Total

Grupul Total (www.total.com) este un producător și furnizor integrat global de energie, o societate internațională de prim rang cea ctivează în industria petrolieră și a gazelor naturale și se află pe locul secund la nivel mondial în rândul operatorilor în domeniul energiei solare, prin societatea SunPower. Obiectivul celor 96.000 de angajați ai Grupului Total poate fi rezumat prin energie de o calitate mai bună, mai sigură, mai curată, mai eficientă, mai inovatoare și mai accesibilă. În calitate de operator corporativ responsabil, prin activitatea noastră desfășurată în peste 130 de țări din întreaga lume încercăm de fiecare dată să creăm beneficii de ordin economic, social și pentru mediu.

Despre divizia de Marketing & Servicii a Grupului Total

Divizia de Marketing & Servicii dezvoltă și comercializează produse obținute în primul rând din țiței brut, împreună cu toate serviciile asociate. Lucrând cu 29.000 de angajați în 110 țări, această divizie deservește zilnic peste 4 milioane de clienți prin intermediul unei rețele ce numără peste 16.000 de stații de servicii.

În calitate de distribuitor de lubrifianți clasat pe locul patru la nivel mondial și de distribuitor de prim rang de produse petroliere în Africa, divizia de Marketing & Servicii a Grupului Total are 50 unități de producție în întreaga lume, de unde se livrează lubrifianți, bitum, aditivi, carburanți și lichide speciale.

Prin AS24 și filialele sale din Europa, Divizia de Marketing & Servicii a Grupului Total este în prezent un emitent și furnizor de primă mărime de carduri de combustibil (4 milioane) și de dispozitive de taxare (150.000) destinate operatorilor de flote din peste 28 de țări europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.