In memoriam Alin Alexandru Popa, omul care a gandit si a dezvoltat cea mai mare companie de transport rutier din Romania: Edy International Spedition

UNTRR a aflat cu profunda tristete despre disparitia prematura, in urma unui accident fatal in ziua de 30 mai 2012, a domnului Alin Alexandru Popa, fondatorul grupului de companii Edy International Spedition. Alin Alexandru Popa a avut curajul si viziunea de a transforma compania Alin Trans Impex, infiintata in anul 1991, in cea mai mare companie de transport rutier din tara, cu o flota de peste 1.000 de camioane.

In anul 2008, Alin Trans Impex devine Edy International Spedition S.A. si astfel incepe ascensiunea companiei catre primul loc, castigand in 2011 titlul de Transportatorul Anului, intr-o competitie organizata de o renumita publicatie de transport (revista ZIUA CARGO, n. red.).

Membra UNTRR din 1995, preocupata mereu de performanta, Edy International Spedition a facut parte inca din 2003 din Consiliul Director al UNTRR, o voce puternica in dialogul pentru drepturile transportatorilor rutieri din Romania. Compania a detinut Presedintia asociatiei, prin persoana domnului Mircea Darabant, administrator al Edy International Spedition, numit Presedinte UNTRR in 2007.

In cei 20 de ani de existenta, Edy Group a evoluat de la o companie traditionala de transport si expeditie la un grup de companii de transport si logistica ce ofera servicii integrate, iar viziunea i-a apartinut lui Alin Alexandru Popa.

Alin Alexandru Popa a fost un profesionist, omul care a reusit sa atinga succesul intr-un sector de activitate foarte competitiv, cel de transport rutier, iar UNTRR il va pastra in amintire ca pe specialistul care a avut ideea, curajul si priceperea de a dezvolta cea mai mare companie de transport rutier din Romania, creand noi standarde si referinte nationale si internationale in domeniu.

Cu gandul si cu sufletul suntem alaturi de familia indoliata a regretatului nostru partener si coleg Alin Alexandru Popa.

Membrii care doresc sa transmita un mesaj de condoleante familiei sale il pot adresa la:

UNTRR: office@untrr.ro

Edy International Spedition: mihaela.parvu@edyspedition.ro

Adresa Edy International Spedition – sediu Deva: Calea Zarandului Nr. 258, 330182

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.