Meteo: Se răceşte “accentuat”

O informare meteo a ANM arată că temperaturile vor scădea “accentuat” în toată ţara, de duminică noapte până marţi dimineaţă, de la 22-24 de grade la 15-17 grade Celsius. Va ploua slab şi va bate vântul, depăşind la rafală 50 – 60 km/h, iar la munte – 80 km/h. La altitudini de peste 1.800 m vor fi precipitaţii mixte.

LUNI: Temperaturile maxime vor fi de 10-12 grade în nord şi depresiuni, iar în extremitatea sudică vor atinge 20-21 de grade. Minimele vor fi între -2 grade în estul Transilvaniei şi 10 grade pe litoral.

În prima parte a zilei va ploua pe arii extinse în regiunile nordice, estice şi la munte. În rest, ploile vor fi doar izolat. În zona înaltă de munte, trecător vor fi precipitaţii mixte.

Vântul va bate cu 50-60 km/h, iar în zona de munte 80 km/h, dar va scădea în intensitate în cursul nopţii spre marţi. Spre dimineaţă, izolat în depresiuni se va depune bruma şi vor fi condiţii de ceaţă.

La Bucureşti: Dimineaţă va ploua slab, iar vântul va bate şi el la fel. Temperatura maximă va fi de 19 grade, iar cea minimă, de 4-7 grade.

MARŢI: Vântul slăbeşte în intensitate, dar va fi mai frig dimineaţa şi noaptea pentru a ceastă perioadă. Maximele vor fi între 12 şi 20 de grade, iar cele minime între 1 şi 9 grade, mai coborâte în zonele depresionare, spre -3 grade în estul Transilvaniei, dar şi uşor mai ridicate pe litoral. Spre dimineaţă, local în nord-vest şi centru şi izolat în rest se va depune brumă. (M.S.)

Imagine: Jean-Mihai PÂLŞU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.