Ziua Libertății de Mișcare. Premii RAR şi CFR Călători

Ministerul Transporturilor și companiile sale de transport marchează în 24 septembrie Ziua Libertății de Mișcare, ocazie cu care s-a lansat un concurs de fotografie despre plăcerea călătoriei, mobilitate și libertatea de a călători, indiferent de mijlocul de transport ales. 

Concursul constă în transmiterea, pe pagina de Facebook a evenimentului, a unor fotografii originale, care să promoveze ideea centrală a mesajului Zilei Libertății de Mișcare.

Imaginile pot fi trimise în intervalul 24 septembrie – 26 octombrie, urmând ca desemnarea și decernarea premiilor să se facă în data de 27 octombrie, în cadru oficial, cu participarea Ministrului Transporturilor.

O parte dintre premii vor fi oferite de către Registrul Auto Român și vor consta în abonamente pentru un un an la  Revista AutoTest, revistă editată  de RAR.

Premiul oferit de CFR Călători este un bilet de călătorie cu trenul în Europa  – Interrail  Global Pass, cu valabilitatea de o lună, la clasa 1 şi  oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia.

interrail, tren international

Detalii referitoare despre celelalte premii, precum și regulamentul de participare la concursul foto, sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/937957822916573/

ziua libertatii de miscare

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.