Proba de “traseu” pentru permisului auto, suspendata

Proba practica a examenului pentru obtinerea permisului de conducere este suspendata vineri si luni, din cauza vremii, a anuntat Prefectura Capitalei.

“Urmare conditiilor meteorologice nefavorabile, in baza prevederilor art. 4 alin.4 din Ordinul Ministrului Administratiei si Internelor nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere, Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti anunta intreruperea desfasurarii probei practice a examenului auto, in zilele de 3 si 6 februarie 2012”, se arata intr-un comunicat de joi al institutiei.

Prefectura Capitalei a precizat ca, in functie de evolutia conditiilor meteo, intreruperea ar putea fi prelungita.

Persoanele care nu au sustinut proba practica se pot prezenta la sediul Serviciului regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor Bucuresti, din Soseaua Pipera nr. 49, pentru reprogramare in oricare zi lucratoare, intre orele 8.00 si 20.00. Acesti candidati vor avea prioritate la programare.

Prefectura Capitalei le recomanda instructorilor auto si scolilor de soferi sa evite efectuarea orelor de pregatire cu elevii pana la normalizarea conditiilor meteo.

Pana luni sunt anuntate fenomene meteo periculoase in toata tara, de vineri la ora 10.00 si pana dumunica la ora 20.00 fiind emisa si o atentionare Cod Galben in acest sens. Pe romaneste, vor fi ninsori, lapovita, ploi, polei, viscol. (M.S.)

Imagine: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.