Rovinieta verificata on-line de posesori, din iulie

1

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) anunta ca va pune la dispozitia utilizatorilor un nou serviciu privind posibilitatea de verificare on-line a valabilitatii rovinietei. Deocamdata  optiunea este in testare, urmand a fi functionala incepand cu data de 1 iulie a.c.

“Serviciul este disponibil pe site-ul CNADNR-SA – www.cnadnr.ro . Pentru verificarea valabilitatii rovinietei este necesara completarea celor doua campuri obligatorii, respectiv numarul de inmatriculare si seria de sasiu, precum si a codului de verificare. Precizam ca pana la data de 01.07.2012, serviciul de verificare a valabilitatii rovinietei se afla in perioada de testare”, se arata intr-un comunicat al CNADNR.

CNADNR a cheltuit pana acum peste 17 milioane de euro (8,2 mil in 2010 si 8,9 in aprilie a.c.) pentru introducerea rovinietei electronice si a unor servicii ce vor fi oferite utilizatorilor drumurilor nationale din Romania.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PALSU

1 COMENTARIU

  1. Nu trebuie sa completezi ambele campuri obligatoriu, este suficient sa completezi doar unul dintre ele, de exemplu doar numarul de inmatriculare, si gata primesti informatii despre cand expira rovinieta.
    S-au miscat foarte greu cei de la CNADNR

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.