Rute pentru transportatorii de marfă şi persoane între Timişoara-Oraviţa-Moldova Nouă

„Vă rog să informaţi transportatorii să aleagă pentru relaţia Timişoara-Oraviţa-Moldova Nouă şi retur ruta Timişoara-Voiteg-Reşiţa-Anina (Grădinari)-Oraviţa-Moldova Nouă, deoarece pe acest traseu se mai atenuează din pagubele ce se produc la autovehicule din cauza dezastrului în care se află DN 57 Moraviţa-Oraviţa-Moldova Nouă, unde există riscul ca transportatorii să-şi piardă marfa pe drum din cauza gropilor şi denivelărilor, şi unde se circulă cu 10-20 km/oră”, ne scrie un cititor fidel, care ne trimite şi două filmuleţe relevante de la mass-media locală.

https://www.youtube.com/watch?v=yFA-XC2hCdM

https://www.youtube.com/watch?v=5AmdUs4oMSk

„Ca să înţelegeţi mai bine ruta aceasta, Reşiţa-Grădinari este drum judeţean, dar se poate folosi şi ruta Timişoara-Voiteg-Reşiţa-Anina (11,5 tone/osie), Anina-Oraviţa (9 tone/osie), ca şi pe Moraviţa-Oraviţa, dar aceste trasee sunt ceva mai lungi, însă asfaltul este bun până la Oraviţa. Transportatorii pot alege să circule cu viteză redusă, timpi pierduţi şi să îşi strice autovehiculele pe traseul cel mai scurt, sau să ia drumul cel mai lung, dar fără consecinţe. Aceste rute sunt stricte pentru transportatorii care sunt nevoiţi să meargă din Timişoara spre Oraviţa şi Moldova Nouş şi retur”, ne mai scrie transportatorul.

groapa asfalt 2

„Referitor la ruta Timişoara-Oraviţa-Moldova Nouă, vă rog să atentionaţi transportatorii că între Moldova Nouă şi Orşova există o restricţie de tonaj de 7,5 tone MTMA permanentă de ani de zile şi să nu incerce sa utilizeze această rută, unde există permanent căderi de pietre şi surpări ale drumului DN57 pe malul Dunării şi să circule pe rutele ocolitoare recomandate de CNADNR”, conchide cititorul, în mesajul transmis redacţiei. (M.S.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.