Soferul unei autoutilitare a facut infarct la volan si a murit

Un sofer de 66 de ani, din comuna argeseana Maracineni, a murit luni, dupa ce a suferit un infarct la volan, iar utilitara pe care o conducea a trecut peste un scuar si s-a oprit in paravanele de protectie ale unui mall din Pitesti. In urma accidentului, surprins de camerele de supraveghere ale mall-ului din apropiere, nu au existat alte victime, ci doar pagube materiale.

“A fost gasit un pacient decedat in masina de serviciu, a fost resuscitat 25 de minute, a fost o moarte violenta prin infarct extins. Era intre scaune si bordul masinii, cu fata in jos. Era mort de 15-20 de minute, nu s-a mai putut face nimic”, a declarat dr. Alina Duta, medic la Serviciul Judetean de Ambulanta Arges.

Barbatul ave se deplasa cu autoutilitara la aprovizionare in momentul in care a facut infarct, iar masina a patruns intr-o intersectie foarte circulata, de la intrarea in Pitesti, dar nu s-a ciocnit cu alt autovehicul.

“Putea sa se intample o coliziune cu mai multe masini implicate si cu consecinte mai grave, ganditi-va ca autoutilitara a strabatut o intersectie intens circulata, a lovit niste indicatoare si s-a oprit in parapetul de protectie al unui mall, a suferit un infarct”, a declarat purtatorul de cuvant ISU Arges, comisar sef Danut Dinu.

Acesta este al doilea incident care a avut loc in judetul Arges in mai putin de o luna, dupa ce in 20 mai un sofer de 50 de ani a suferit un infarct la volan, iar masina pe care o conducea a izbit in plin un alt autoturism pe DN 65 Pitesti – Slatina, in localitatea Albota. Doua persoane din autoturismul care se deplasa pe banda sa de circulatie au fost ranite si au fost transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti pentru tratament si investigatii suplimentare. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.