T-Festival revine în forță în 2016 – galerie foto, video

Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), în parteneriat cu Uniunea Internaționalã a Transporturilor Rutiere (IRU), anunțã lansarea celei de-a patra ediții a Festivalului Internațional al Transportatorilor: T-Festival.

T-Festival revine în forțã în 2016 cu și mai multe surprize pentru pasionații de camioane, motociclete și muzicã bunã. De anul acesta, T-Festival înseamnã și cel mai mare eveniment de muzicã cu trupe tribute organizat în România.

Festivalul  va avea loc, în perioada 27-29 mai, la complexul expozițional Romexpo din București. Cele 3 zile dedicate festivalului vor reuni cei mai mari producãtori de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete și echipamente, dar și pasionații din aceste domenii.

Radu Dinescu și Cătălin Gurău, Project Manager T-Festival - UNTRR (1)
Radu Dinescu, Secretar Geneal UNTRRm și Cătălin Gurău, Project Manager T-Festival

În același timp, T-Festival reprezintã o oportunitate pentru noi colaborãri și oportunitãți de afaceri între transportatori și clienții acestora, producãtorii de camioane, precum și furnizorii de produse și servicii care se adreseazã industriei transporturilor, într-o atmosferã relaxantã.

Dinescu UNTRR (29)
Radu Dinescu, Secretar Geneal UNTRR

”Ne-am propus ca an de an, sã devenim un nume de referințã în industria transporturilor și mai ales sã aducem în atenția tuturor T-Festival – un festival unic în România. Credem cu tãrie cã întreaga industrie meritã un asemenea eveniment și cã doar împreunã putem sa ne dezvoltãm și sã venim aproape de tot ceea ce înseamnã atât public larg cât și marea comunitate a transportatorilor. Așadar, continuãm succesul ediției de anul trecut a Conferintei Internaționale pe care o vom organiza în data de 27 mai 2016 cu tema “Tendințe globale și provocãri europene într-o lume în continuã mișcare”, la care vor fi prezenþi speakeri și participanți de nivel înalt din Parlamentul European, Comisia Europeanã, IRU, Comisia Eurasiei, asociațiile transportatorilor. Pentru publicul larg, aducem o serie de concerte tribute, cele mai frumoase camioane și motociclete, dar și ultimele noutãți ale producãtorilor de camioane care pot fi admirate în festival ”, a declarat dl. Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

  1. T-Festival UNTRR 2 (46)

În cadrul festivalui vor fi amenajate mai multe zone speciale: EXPO – unde se vor regãsi alte tipuri de vehicule, precum automobile speciale sau prototipuri de la universitãți; MOTO – cu zona Chopper Academy – parteneri și reprezentanții moto ai festivalului; FUN – unde participanții se vor putea delecta cu diverse activitãți sportive, KIDS și food court.

Un moment important care va aduce atmosfera festivalului aproape de publicul bucureștean va fi parada camioanelor și motocicletelor între Romexpo și Piața Unirii și retur organizatã în data de 28 mai, ora 12.00.

UNTRR (39)

Pe zona de muzicã, T-Festival va reprezenta începând cu 2016 cel mai mare festival de muzicã tribut din Europa. Pe 27 și 28 mai vor urca pe scena festivalului trupele Bon Jovi Revival, Daylight, Skyfall, Dookie, Pink Deluxe și Kings of Rodeo care vor interpreta cele mai îndrãgite melodii ale unor artiști de talie mondialã: Bon Jovi, Coldplay, Adele, Green Day și King of Leon.

„Tribute band” înseamnã o formație care interpreteazã melodiile unei trupe celebre cât mai aproape de versiunea originală.

Toate trupele care vor ajunge pe scena festivalului sunt trupe din strãinãtate iar artiștii sunt look-alikes, adicã persoane care seamãnã și joacã rolul membrilor trupelor originale. Și fac acest lucru într-un mod profesionist care accentueazã muzicã excelentã pe care o cântã.

Pe scena festivalului vor concerta:

27 mai

Bon Jovi Revival – Tribute BON JOVI

Daylight – Tribute COLDPLAY

Skyfall – Tribute ADELE

28 mai

Dookie – Tribute GREEN DAY

Pink Deluxe – Tribute PINK

Kings of Rodeo – Tribute KINGS OF LEON

Un bilet costã 10 lei, iar copiii sub 14 ani beneficiazã de intrare gratuitã. Biletele se pot achiziționa în ziua festivalului la casele de bilete de la Romexpo. Totodatã, se vor pune în vânzare și un numãr limitat de pachete VIP care vor include accesul pentru toate cele 3 zile de festival, bãuturi incluse, meet-and-greet cu artiștii și alte surprize. Mai multe detalii se vor publica în perioada urmãtoare pe pagina festivalului www.t-festival.ro și pe pagina noastrã de Facebook – T-Festival.

Anul trecut, T-Festival a avut loc în București, în 2014 în localitatea Jucu din județul Cluj, iar în 2013, festivalul s-a desfãșurat la Târgu Mureș.

T-Festival este susținut de UNTRR, IRU, Scania, Mercedes-Benz, Goodyear, Mol, Krone, CTE Trailers, e-rovinieta.ro, Porsche Autovehicule Comerciale, Golden Brau, Vialtis, Oscar Downstream, Raiffeisen Leasing, UTA, TSG euroShell, Bridgestone, Unicredit Leasing, Taxback International, AS 24, Vitrina cu Machete, Pro Bike.

Parteneri media sunt: Ziua Cargo, Cargo & Bus, T-Times.ro, Tir Magazin, Bursa Transport, Cinemagia, Tranzit, E-camion.ro, Educatiarutiera.ro, Choper Academy Romania, Telescope, 9AM, Kudika, Garbo, Urbo.ro

TFestival_sponsori_media

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.