UNTRR pune la dispoziţie e-rovinieta.ro şi pe smartphone

UNTRR pune acum la dispoziţia conducătorilor auto din România o nouă modalitate de a achiziţiona roviniete, fără a se deplasa şi fără efort. Site-ul e-rovinieta.ro îşi diversifică canalele prin care utilizatorii pot achita taxa de drum către CNADNR, făcând serviciile sale disponibile şi prin aplicaţii de mobil.

Aplicaţia e-rovinieta este disponibilă pentru principalele sisteme de operare smartphones de pe piaţă în acest moment – iOS, Android şi Windows Phone. Aplicaţia este GRATUITĂ şi poate fi folosită de orice terminal cu o conexiune la internet.

După lansarea site-ului e-rovinieta.ro în 2011, o platformă performantă prin care orice utilizator din Romania poate achita tariful impus de lege pentru utilizarea reţelei naţionale de drumuri, Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România îşi menţine promisiunea de a inova în permanenţă şi aduce pe piaţă un serviciu nou, modern şi uşor accesibil.

“UNTRR vine în întâmpinarea cerinţelor pieţei şi îşi adaptează constant produsele şi serviciile astfel încât acestea să fie în linie cu cele mai noi trenduri de consum. Astăzi, mobilul face parte din viaţa de zi cu zi a unui număr mare de indivizi şi ca urmare decizia de a face serviciul disponibil şi de pe mobil a fost una naturală”, a declarat Radu Dinescu, secretar general al UNTRR.

Orice persoană fizică sau juridică poate folosi aplicaţiile de mobil pentru a genera comenzi de roviniete pentru un număr nelimitat de beneficiari sau de vehicule. Comenzile sunt plasate în funcţie de datele proprii, care, odată introduse, sunt înmagazinate spre a fi folosite cu uşurinţă pentru comenzi viitoare. Aplicaţiile salvează de asemenea şi rovinietele emise, ajutând utilizatorul să vadă în permanenţă statusul comenzii şi să poată face o evidenţă şi management al rovinietelor: dată începere, validitate etc.

Mai mult, aplicaţia foloseşte facilităţile deja populare ale site-ului e-rovinieta.ro, trimiţând factura fiscală automat pe e-mailul beneficiarului, şi mai mult decât atât comunicând pe mail sau direct pe SMS seria rovinietei emise.

Partenerul UNTRR în dezvoltarea aplicaţiilor a fost mobiapp.ro

UNTRR – Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice. UNTRR promovează şi apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 de membri – operatori care efectuează transporturi interne şi internaţional de marfă şi persoane.

UNTRR îşi asumă misiunea de a fi principalul reprezentant al transportatorilor din România şi principalul partener de dialog social la nivel de ramură transporturi rutiere. UNTRR urmăreşte să fie liderul în furnizarea de servicii relevante cu valoare adăugată către comunitatea transportatorilor naţionali şi internaţionali din România. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.