TRELO: Pregătiți să vă ajutăm!

Îndrăzneț, profesionist, încrezător în sine și, cel mai important, nu se încadrează în niciun cadru standard al centrelor de reparații de camioane – așa s-ar descrie, probabil, TRELO, care operează o rețea de centre de reparații de camioane și semiremorci în Europa, cu o expansiune record în 2022.

Pe scurt, suntem în afaceri de peste un deceniu – din 2013, când am deschis primul nostru centru de reparații în Genk, Belgia. Anii au trecut, rețeaua s-a extins și așa a venit 2022, an pe care l-am încheiat cu 9 centre de reparații de camioane și semiremorci în patru țări: Belgia – Genk&Antwerpen, Germania – Viersen&Lahr, Franța – Metz, Paris&Lyon și Lituania – Viersen&Kaunas. Dintre acestea, 3 locații (Viersen, Vilnius și Kaunas) au fost deschise în 2022, un an record pentru TRELO privind investițiile, care au însumat aproximativ 3 milioane de euro.

Vânzările în creștere și o echipă bine dimensionată, alimentează foamea de expansiune, iar atitudinea corectă față de angajați și clienți este cheia succesului.

Compania își consideră centrele de reparații ca fiind concurente mai mult cu rețelele de service de camioane autorizate, decât cu cele individuale sau cu cele care se află în parcări. Serviciile TRELO sunt o alternativă mai bună, mai ales în perspectiva unei colaborări pe termen lung.

La locul potrivit, în momentul potrivit

„Afacerea noastră este la locul potrivit, în momentul potrivit. Trebuie să recunoaștem că nu există atât de multe centre de reparații în Europa care să facă parte dintr-o rețea, și nu ale marilor producători, așa că am putut să oferim clienților noștri reparații cât mai repede posibil în locații convenabile. Un alt aspect important este că aceste centre de reparații au un lanț de aprovizionare cu piese bine gestionat. Desigur, ne confruntăm și cu provocări în materie de aprovizionare, dar încercăm să agreăm cât mai mult posibil, în avans, cu furnizorii noștri, asupra cantităților necesare – aici încercăm să ne asumăm riscuri și să avem un stoc tampon, pentru a da curs solicitărilor clienților într-un timp mult mai scurt”, spune Donatas Mockus, CEO TRELO.

TRELO oferă servicii pentru toate mărcile de camioane și semiremorci – mentenanță, reparații curente, reparații AC, service roți, diagnoză, reparații prelate, înlocuire parbrize și multe altele. Un aspect foarte important este că, în rețeaua TRELO, se poate efectua mentenanța camioanelor pe perioada garanției. De asemenea, în toate locațiile este disponibil și serviciul de asistență rutieră.

Orice reparație efectuată la un centru TRELO este garantată timp de șase luni pe întreaga rețea, indiferent de locația în care este efectuată. Programul de lucru este unul foarte apreciat de clienți, L-V: 07:00-19:00, S: 07:00-16:00.

În topul preferințelor clienților

Rezultatele vorbesc de la sine, atunci când vine vorba de satisfacerea nevoilor clienților: dacă, în 2020, cifra de afaceri a companiei a fost de 13,5 milioane de euro, în 2021 a crescut cu 39%, până la 18,7 milioane de euro. În 2022, rezultatul este și mai impresionant – 23,7 milioane de euro. Atingerea acestor cifre a necesitat nu doar o creștere a volumului de muncă – în 2022, TRELO a reparat aproximativ 38.000 de camioane și semiremorci, a folosit peste 113.000 de litri de ulei și a schimbat aproape 13.000 de anvelope – ci și o creștere corespunzătoare a dimensiunii echipei, de la 164 de angajați în anul 2021 până la 218, la sfârșitul anului 2022.

Odată cu investițiile din 2022, TRELO își continuă obiectivul stabilit – 20 de centre reparații în 10 ani! Acest obiectiv vine la pachet cu formarea unei echipe de vânzări locale pentru țările din Estul Europei – România, Ungaria, Bulgaria, Polonia și Lituania, echipă responsabilă de promovarea serviciilor TRELO către companiile de transport și colaborarea cu acestea.

În România, din 2020, responsabil pentru această misiune este Eduard Roca, sales manager TRELO România & Republica Moldova, iar în această perioadă peste 200 de companii și-au adus camioanele și semiremorcile în rețeaua TRELO pentru diverse reparații, însumând peste 1.500 de intervenții anual.

Eduard ROCA
country sales manager
0745.344.494
eduard.roca@trelo.eu
trelo.eu/ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.