Doi manageri români de top din companii membre UNTRR au fost premiați de IRU

Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) îi felicitã pe Cristina Ostrovanu, Transport Manager la Intermontana SRL, și pe Emilian Stoica, Director Transporturi la Arabesque SRL, pentru primirea prestigiosului premiu „Manager de Top în Transporturile Rutiere” din partea Uniunii Internaționale a Transporturilor Rutiere (IRU), distincție care reprezintã o recunoaștere internaționalã a experienței remarcabile și a realizãrilor manageriale deosebite în promovarea unui transport rutier sigur, ecologic și eficient.

”UNTRR îi felicitã pe doamna Cristina Ostrovanu și pe domnul Emilian Stoica pentru contribuția deosebitã adusã industriei transporturilor rutiere din România. Distincția IRU obținutã de cei 2 manageri români membri UNTRR este onorantã pentru asociația noastrã și pentru România, confirmând profesionalismul transportatorilor români și contribuind la recunoașterea internaționalã a acestora”, a declarat Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

Aceastã distincție internaționalã de prestigiu este atribuitã managerilor de top în transporturile rutiere, pentru recunoașterea internaționalã a acelor persoane care au acționat cu succes la nivel de conducere al unei companii de transport rutier național sau internațional de mãrfuri sau de persoane, inclusiv taxi, care și-au onorat profesia prin experiența lor remarcabilã și realizãri manageriale specifice.

Aceste realizãri manageriale specifice trebuie sã includã implementarea, în cadrul unei companii de transport rutier, a unui set de valori cheie în domeniul calitãților morale, standardelor de muncã, ca și al soluțiilor inovative de îmbunãtãțire a protecției mediului, siguranței rutiere și productivitãții. Suplimentar, respectivii manageri trebuie sã demonstreze loialitatea fațã de colegii lor și asociația lor naționalã membrã IRU, UNTRR, ca și un nivel remarcabil de cunoștințe obținute prin formare profesionalã corespunzãtoare pentru ei și personalul lor.

Conform Regulamentului IRU, candidații eligibili pentru competiția internaționalã ”Manager de Top în Transporturile Rutiere” trebuie:

  1. Sã fi deținut aceastã poziție în aceiași companie de transport național sau internațional pentru cel puțin 5 ani și sã fi fost membru al asociației naționale membre IRU – Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) de cel puțin 3 ani;
  2. Sã-și fi dovedit managementul de succes în compania de transport rutier prin creșterea excepționalã a companiei sau prin dezvoltarea cu succes de servicii specifice de transport de înaltã calitate;
  3. Sã deținã diploma CPC de manager corespunzãtoare sau calificãri echivalente de la un organism recunoscut de formare în transporturile rutiere precum Academia IRU, sau alte diplome de absolvire la un nivel corespunzãtor;
  4. Sã implementeze, în cadrul companiei sale, o abordare exemplarã „învãțați sã învãțați” pentru personalul sãu, promovând un transport rutier sigur, securizat, ecologic și eficient prin dezvoltarea sistematicã a abilitãților șoferilor sãi conform standardelor și bunelor practici naționale și internaționale de transport rutier, precum cele oferite de Academia IRU;
  5. Sã demonstreze loialitatea lucrând activ și sprijinind acțiunile asociației naționale membre IRU – UNTRR în toate domeniile;
  6. Sã demonstreze cã a promovat pregãtirea profesionalã, precum activitãțile institutelor de formare acreditate de Academia IRU, pentru ca industria transporturilor rutiere și angajații sãi sã fie la curent cu ultimele evoluții legislative și practice cu impact asupra sectorului;
  7. A adoptat o politicã internã a companiei pentru promovarea protecției mediului și siguranței rutiere;
  8. În cazul unei companii angajate în transportul rutier internațional de marfã, are o înregistrare doveditã a implicãrii sale regulate, neîntrerupte în transportul rutier internațional precum cea demonstratã, de exemplu, prin utilizarea regulatã a Carnetelor TIR.

Ceremonia de acordare a premiului Manager de Top IRU 2016 va avea loc în cadrul Conferinței Internaționale IRU – UNTRR pe tema Competiției în Transportul Rutier din data de 27 mai 2016.

Distincția IRU „Manager de Top în Transporturile Rutiere” a fost acordatã în 2016 cãtre 69 de manageri din 15 țãri: Argentina (3), Belarus (3), Danemarca (1), Estonia (5), Germania (2), Iran (12), Kazahstan (4), Macedonia (10), Maroc (9), Mexic (8), România (2), Rusia (5), Slovacia (3), Spania (1) și Ucraina (1).

UNTRR invitã toți managerii români de top sã participe la urmãtoarea competiție internaționalã Manager de Top IRU, oferind tot sprijinul asociației noastre în promovarea imaginii transporturilor rutiere din România și a realizãrilor companiilor românești de transport.

Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizație profesionalã și patronalã, neguvernamentalã, independentã, apoliticã, fondatã în 1990 pe principii democratice, care promoveazã și apãrã interesele transportatorilor rutieri pe plan intern și internațional, înregistrând de la înființare pânã în prezent peste 14.000 membri – operatori care efectueazã transporturi interne și internaționale de marfã și persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.