Festivalul Internaţional al Transportatorilor

Prima ediţie a Festivalului Internaţional al Transportatorilor va avea loc la Jucu, judeţul Cluj, între 9 şi 11 mai, organizatori fiind Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) şi IRU (International Road Transport Union).

 

Sub umbrela T-Festival se întrunesc cei mai importanţi producători de camioane şi semiremorci, cei mai activi dealeri şi importatori de motociclete şi echipamente şi pasionaţi de camioane şi motociclete. Este un festival în care pasiunea pentru camioane şi/sau motociclete se îmbină cu muzica. Într-un cadru mai puţin convenţional, se vor lega noi colaborări în industria de transport şi în cea moto. Pasionaţii care vor ajunge în al doilea weekend din mai la Jucu vor vedea cele mai frumoase camioane şi motociclete din România. Aici va fi desemnat cel mai frumos camion din Sud-Estul Europei, deţinătorul primind pe 10 mai trofeul T-Festival: 3.000 de euro plus produse şi servicii în valoare de 2.000 de euro. Publicul va avea un cuvânt greu de spus în ceea ce priveşte desemnarea celor mai frumoase motociclete din categoriile: Custom & Cruiser, Naked Street & Touring, Supersport, Enduro & Cross, iar premiul cel mare este în valoare de 2.000 de euro plus produse şi servicii în valoare de 500 de euro.

Top 100 transportatori

În cadrul festivalului va avea loc şi o întrunire a Top 100 companii de transport din industria românească, ocazie cu care UNTRR şi IRU vor acorda premii firmelor reprezentative. „Festivalul va fi o întâlnire a oamenilor care cred şi trăiesc în spiritul libertăţii, a oamenilor care nu cred că distanţele înseamnă ceva atunci când există comunicare şi prietenie. Concursurile organizate vor fi cele mai bune prilejuri de a descoperi fantezia, aproape fără limite, a oamenilor pasionaţi de motociclete sau camioane“, a spus Corina Buzatu, manager de proiect T-Festival. Preşedintele juriului pentru secţiunea camioane este Radu Dinescu, secretar general UNTRR, iar în ceea ce priveşte juriul concursului moto acesta este prezidat de Cristi Hrubaru, vedeta Rock FM, fiind, de altfel, şi cel care se va ocupa de întreţinerea atmosferei. Acest festival marchează instituirea şi sărbătorirea pentru prima dată a Zilei Transportatorilor, aceasta fiind o iniţiativă a UNTRR. A fost aleasă data de 9 mai, ziua Sfântului Cristofor, acesta fiind protectorul transportatorilor şi patronul călătorilor.

Alexandru STOIAN

alexandru.stoian@ziuacargo.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.