Curtea de Apel București: Astra Asigurări intră în faliment – sentință definitivă

Curtea de Apel București a respins toate contestațiile depuse la sentința dată în decembrie 2015 de Tribunalului București privind intrarea în faliment a societății de Asigurare – Reasigurare Astra SA  și a  admis, definitiv, cererea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) de deschidere a procedurii de faliment.

“Respinge ca nefondat apelul declarat de apelanta Asigurare Reasigurare Astra SA prin administrator special Antonescu Bogdan, în contradictoriu cu intimatele Societatea de Asigurare – Reasigurare Astra SA prin lichidator KPMG Restructuring SPRL și Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Respinge apelul declarat de apelantele The Nova Group Investments Romania SA și Epsilon Estate Provider SRL, în contradictoriu cu intimatele Societatea de Asigurare – Reasigurare Astra SA prin lichidator KPMG Restructuring SPRL și Autoritatea de Supraveghere Financiară, ca fiind formulat de persoane lipsite de calitate procesuală activă. Respinge ca lipsit de interes apelul declarat de apelanta T&T Salvage LLC, în contradictoriu cu intimatele Societatea de Asigurare – Reasigurare Astra SA prin lichidator KPMG Restructuring SPRL și Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Respinge apelul declarat de apelanta SC Oltchim SA prin administratori judiciari consorțiul format din Rominsolv SPRL și BDO Business Restructuring SPRL, în contradictoriu cu intimatele Societatea de Asigurare – Reasigurare Astra SA prin lichidator KPMG Restructuring SPRL și Autoritatea de Supraveghere Financiară, ca fiind formulat de o persoana lipsită de calitate procesuală activă, cât privește critica soluției de numire a lichidatorului judiciar provizoriu, și ca lipsit de interes, cât privește critica soluției de respingere a cererii de calificare a cererii de intervenție ca fiind declarație de creanță. Definitivă”, se arată în decizia Curții de Apel București. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.